Studio Speel Logo Over Ons

Wie is Studio Speel?

Hoi, mijn naam is Rik Speel. Ik houd van oplossingen bedenken voor problemen. Hoe je met ontwerp de wereld een beetje mooier en gebruiksvriendelijker kan maken. Met kleur en typografie net de juiste snaar te raken. Maar vooral om mooie projecten van begin tot eind op te zetten.

Aan de Willem de Kooning Academie, Grafisch ontwerpen ben ik serieus als ontwerper begonnen. Na meer dan 6 jaar bij Digital Agencies gewerkt te hebben was het tijd om mijn eigen weg in te slaan. Met deze kennis en ervaring heb ik Studio Speel opgericht.

Klein of groot, ieder project wordt bekeken met een frisse blik. Ik geloof in passie. Passie van mensen, passie over producten of visies. Deze vlam probeer ik door te voeren in projecten en samen tot een hoger niveau te brengen.

Naast projecten maak ik ook graag vrij werk. Hier onderzoek ik vaak nieuwe technieken en onderwerpen. Dit werk is te vinden in de speeltuin. Misschien hangt er wel iets bij voor aan die lege muur bij jou thuis of op kantoor?

Rik Speel Zwaait