Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

Een huisstijl ontwerp is onderdeel van het bedrijfsimago. Voor het ontwerpen of verfrissen van jouw huisstijl kan je bij ons terecht. Dan weet je zeker dat je imago bij je merk of organisatie past.

Een huisstijl ontwerp is meer dan alleen een logo. Je identiteit gaat over het totale plaatje. Een duidelijk uniforme beeldtaal straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Wij gaan eerste het gesprek met je aan, en zo bepalen we de kracht en richting van jouw organisatie. Jij weet namelijk het beste wat er speelt in jou vakgebied én wij weten hoe je dat kan vertalen naar een identiteit.

Visitekaartjes ontwerp logo paradijsvogel

Huisstijl ontwerp

Jouw identiteit vormt de basis voor alle communicatie. Denk aan visitekaartjes, briefpapier, presentaties, brochures, folders en websites. Daarom gaan we samen op zoek naar de kernwaarden van jouw organisatie. Wat wil je uitstralen? Wat maakt jouw uniek ten opzichte van je concurrenten? Wie is je doelgroep en hoe wil je dat je daar overkomt? Als we dit scherp hebben gaan we over tot het ontwerpen van jouw identiteit.

Met deze informatie in gedachten ontwikkelen wij de concepten, die we vervolgens doorontwikkelen tot een complete huisstijl.

Aan de slag met je nieuwe huisstijl?

Bekijk bij ons werk de huisstijlen die wij recent hebben ontwikkeld. Tijd voor een nieuw huisstijl ontwerp? Neem contact op via het formulier of bel of mail ons!


    Kunnen wij ergens mee helpen?

    Laat het weten via het formulier en we proberen zo snel mogelijk voor je klaar te staan.