Workshop linoleum snijden en drukken

Workshop linoleum snijden en drukken

Heb jij altijd al willen leren hoe je een linosnede maakt? Ik neem je in een dagdeel mee in het proces van gutsen en afdrukken maken. Aan het eind van de workshop linoleum snijden en drukken heb jij een zelfgemaakt werk in je handen!

Linoleumsnede is een vorm van hoogdruk. Dat wat je niet wegsnijdt, wordt zichtbaar op de uiteindelijke afdruk. Met speciale gutsen kan je het linoleum bewerken om zo te tonen wat jij wilt! De techniek geeft snel resultaat, maar kan daarna de verdieping in. Je hoeft geen tekentalent te zijn om met deze techniek te werken, er zijn namelijk speciale technieken om bestaande tekeningen of afbeeldingen over te brengen op het linoleum.

Workshop linoleumsnede

We starten de middag met een introductie van de techniek, het materiaal en het proces en aan het einde van de workshop heb jij een zelfgemaakte afdruk en weet je genoeg om thuis verder aan de slag te gaan!

Momenteel zijn er nog geen data beschikbaar. Als je interesse hebt in de workshop linoleum snijden en drukken, stuur dan een mail naar info@studiospeel.nl. Dan houden wij je op de hoogte van de eerstvolgende workshop data.

Workshop-linoleum-snijden-drukken