Website ontwerp

Tegenwoordig zijn mensen altijd online. De website is een groot onderdeel van elke organisatie en meestal één van de eerste touchpoints. Hoe zorg je dat deze online belevingswereld aansluit met de kernwaarden van jouw bedrijf?

Een website vertelt het verhaal van jouw merk of organisatie. De uitstraling moet passen bij jou als merk en moet vertrouwen en professionaliteit uitstralen. Wij gaan het gesprek met je aan en vragen je het hemd van het lijf. Samen bepalen we wat de kracht van jou organisatie is en hoe dit door te vertalen is naar een online omgeving.

Mobiel restauratiewerken

Je website staat centraal

Jouw website staat centraal rond je identiteit. Je social media, visitekaartjes en flyers sluiten aan op je online omgeving. Wij gaan op zoek naar de kernwaarden van jouw organisatie. Welk verhaal wil je vertellen? Wie is je doelgroep en wat wil je dat zij op je site doen? Welke informatie komt erop en hoe orden je dit? Als dit scherp staat, starten we met het ontwerpen van jouw website.

Met deze informatie in gedachten ontwikkelen wij de eerste digitale concepten, die we vervolgens stapsgewijs doorontwikkelen tot een complete site.

Bekijk bij ons werk de websites die wij recent hebben ontwikkeld. Tijd voor een nieuwe website? Neem contact op via het formulier of bel of mail ons!


Kunnen wij ergens mee helpen?

Laat het weten via het formulier en we proberen zo snel mogelijk voor je klaar te staan.