Huisstijl ontwerp

Logo ontwerp

Een professioneel logo ontwerp op maat is belangrijk voor de eerste indruk van jouw bedrijf. Jij wilt een logo dat bij je past, een beeldmerk waaraan mensen direct aan je denken. Het moet kloppen bij wie je bent en waar je voor staat. Samen kijken we naar jouw wensen voor een nieuw logo ontwerp.

Logo ontwerp Leiden

Logo’s als gezicht

Een logo is jouw gezicht naar buiten. Het is belangrijk dat deze match bij jouw bedrijf. Veel bedrijven onderschatten de kracht van logo’s en huisstijlen. Maar denk bijvoorbeeld aan Apple en je ziet direct de appel met een beet eruit voor je. Of aan Coca Cola? Juist de sierlijke letters met de rode kleur. Bedrijven als dit werken al jaren aan het imago dat ze willen uitstralen. Een logo geeft je bedrijf vertrouwen en zorgt voor herkenbaarheid.

Logo ontwerp in Leiden

Wij hebben veel ervaring in het ontwerpen van een logo’s en huisstijlen. Samen kunnen we nadenken waar het logo gebruikt wordt, door wie het gezien wordt en eventuele vervolgstappen voor het logo, zoals een knallende social media campagne of ander drukwerk.

Vrijblijvend gesprek?

Tijd voor een (nieuw) logo ontwerp op maat? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact op via het formulier of bel of mail ons!


Kunnen wij ergens mee helpen?

Laat het weten via het formulier en we proberen zo snel mogelijk voor je klaar te staan.